Palvelut

Yrityksemme tarjoaa erikoistuotteita sisustamiseen, kokonais-suunnittelun, värimaailman, maalineuvonnan, pintamateriaalien, valaistuksen, saunojen sekä kalustehankintojen suunnittelun, sekä pintaremontointipalvelut. Tarkoituksenamme on toteuttaa uniikki lopputulos asiakkaan tyylilinjaa noudattaen.

Palveluihimme kuuluu sisustusalan erikoistuotteiden valmistaminen, kylpyhuoneiden ja saunojen uudistaminen, taidekaakelointi, erikoismaalaukset, seinä- ja ikkunataidemaalaukset, yksilölliset sisustustakat, sisustustaulut, veistokset, sarvikoristeet sekä muut yksilölliset sisustustuotteet.

Esimerkiksi suunnittelemme ja toteutamme saunastanne uuden ja uniikin, jopa hyvinkin erikoisen, toiveittenne mukaan. Tai mikäli haluatte lapsuuden maiseman tai hirsiseinän olohuoneeseenne, toteutamme sen aidolla taidemaalauksella seinäänne. Tai haluatte kylpyhuoneeseen merellisen tunnelman, toteutamme sen vaikka rikotusta- tai mosaiikkilaatasta. Tai jos olette toivoneet kotinne tyhjään nurkkaan veistosta puusta, sen voimme myös suunnitella ja toteuttaa. Tuomme myös luonnon yksityiskohtia kangastauluina kotinne seiniin. Kattonne voimme koristella aidolla sarvikattokruunulla. Tuomme myös tunnelmaa hormittomaan kotiinne toiveittenne mukaisen ja kokoisen sisustustakan myötä.

Valmistamme tilauksesta vanerista jokiveneitä sekä vaneri- ja puujalaksilla olevia rekiä. Suunnitelemme ja valmistamme myös puu- ja luukäsitöitä, kuten kuksat, korut, sarvikyntteliköt, puulinnut ym.