Palvelut

Yrityksemme tarjoaa erikoistuotteita sisustamiseen, kokonais-suunnittelun, värimaailman, maalineuvonnan, pintamateriaalien, valaistuksen, saunojen sekä kalustehankintojen suunnittelun, sekä pintaremontointipalvelut. Tarkoituksenamme on toteuttaa uniikki lopputulos asiakkaan tyylilinjaa noudattaen.

Palveluihimme kuuluu sisustusalan erikoistuotteiden valmistaminen, kylpyhuoneiden ja saunojen uudistaminen, taidekaakelointi, erikoismaalaukset, seinä- ja ikkunataidemaalaukset, yksilölliset sisustustakat, sisustustaulut, veistokset, sarvikoristeet sekä muut yksilölliset sisustustuotteet.

Esimerkiksi suunnittelemme ja toteutamme saunastanne uuden ja uniikin, jopa hyvinkin erikoisen, toiveittenne mukaan. Tai mikäli haluatte lapsuuden maiseman tai hirsiseinän olohuoneeseenne, toteutamme sen aidolla taidemaalauksella seinäänne. Toteutamme muotokuvia valokuvasta maalattuna kankaalle tai piirrettynä paperille. Henkilöt maalaamme yksin, perheineen, harrastuksineen tai muistojen maisemiin. Myös lemmikkien maalauksiin voi korostaa muistoja muokkaamalla taustoja eri valokuvista. Kattonne voimme koristella aidolla sarvikattokruunulla. Tuomme myös tunnelmaa hormittomaan kotiinne toiveittenne mukaisen ja kokoisen sisustustakan myötä.

Valmistamme tilauksesta vanerista jokiveneitä sekä vaneri- ja puujalaksilla olevia rekiä. Suunnitelemme ja valmistamme myös puu- ja luukäsitöitä, kuten kuksat, korut, sarvikyntteliköt, puulinnut ym.

Järjestämme unohtumattomia lohensouturekiä Muoniojoelle 40 vuoden kokemuksella. Viemme myös asiakkaitamme kevättalvella pilkkiretkille Ruotsin suurtunturialueelle ja Kilpisjärven tunturiin 30 vuoden kokemuksella. Toteutamme myös elämyksellisiä luontoretkiä, esim. valokuvauksesta kiinnostuneille, ruokaillen nuotiolla ja yöpyen luonnossa kaikkina vuodenaikoina.

Käy tutustumassa myös instagramtileillämme uusiimpiin tuotteisiimme @riittaahonenart ja @taitosisustus